Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cu Cine Are Cristina Ich Copil

Christina Ich a publicat azi o filmare adorabilă cu băiețelul ei. Cum arată băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă.

Cu cine are cristina ich copil
Christina Ich Imagini Fabuloase și Extrem De Rare Cu Fiul Ei și Al Lui Alex Pițurcă Cu Cine Seamănă Foto

Cum va naște Christina Ich natural sau prin cezariană.

Cu cine are cristina ich copil

. Vedeta originară din Republica Moldova a captat atenţia presei din italiene după ce a fost prezentată ca parteneră a cunoscutului dansator Luca Favilla în cadrul emisiunii Ballando con le stelle echivalentul emisiunii Dansez pentru tine care a avut premiera. Ich stie cinci limbi straine si a început trei facultati. De Andrada Popa. Cristina fomează un cuplu cu Alex Pițurcă.

Arata ca celebra Angelina Jolie si se jura ca este suta la suta naturala. Dacă postezi un inel nu înseamnă că ai fost cerută. Nu m-am putut abține. Ea și Alex Pițurcă au împreună un băiețel.

Cristina Ich de ce nu vrea să se mărite. Câți ani are Cristina Ich. Angelina Jolie de România nu voia să arate cine este iubitul ei iar motivul l-a explicat chiar ea. Cristina Ich pe numele real Cristina Micu a reuşit să-i cucerească şi pe italieni cu frumuseţeai ei.

Cristina Ich a explicat pe contul său de Instagram ce părere are despre alăptatul bebeluşului în public. Deși a ezitat în primele luni. Câți ani are de fapt iubita lui Alex Pițurcă. Dovada că frumoasa moldoveancă este 100 naturală.

De curând Cristina Ich și Alex Pițurcă au fost plecați în vacanță în Tulum. Una dintre cele mai frumoase vedete de la noi Cristina Ich 31 de ani a născut pe 25 octombrie 2019 primul ei copil un băiețel căruia i-a dat numele de Noah Alexandru. Deocamdata Cristina este virala pe Facebook si Instagram cu videoclipuri virale. S-a întâmplat și.

Influencer și actriță Cristina Ich și fostul atacant de la Steaua trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Galerie 3 Prima poză cu fața copilului Cristinei Ich. Cu trecerea timpului realizezi ce e. Cristina Ich imagini de colecție cu fiul ei.

O să revin eu nu sunt bine dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat. C ristina Ich a postat pe contul său de Instagram prima imagine cu băiețelul ei și al lui Alex Pițurcă. Christina Ich a făcut furori pe rețelele de socializare în trecut fiind denumită de fani Angelina Jolie de România. Mai tânara cu 15-20 ani decat adevarata Angelina.

Prefer să stau așa toată viața. Are cu ce să se mândrească. Cine este Christina Ich și cum a ajuns celebră. Pe cine moștenește cel mai tare micuțul.

După căsătora cu Alex Pițurcă în octombrie mai exact pe 25 octombrie 2019 Vedeta l-a născut pe micuțul Noah la. Eu nu cred în povești cu prinți și. Pe numele său realcCristina Micu tînăra de 31 de ani originară din Republica Moldova a reușit anul trecut să impresioneze și italienii cu frumusețea sa după participarea la emisiunea-concurs Ballando con le stelle nr. Cristina Ich i-a dăruit primul copil lui Alex Pițurcă.

După ce au văzut înregistrarea cu bebelușul unii dintre internauți au început să spună cu cine seamănă. Iată imagini cu Noah băiețelul lor care abia a împlinit 5 luni. Cu cine seamănă nepotul lui Victor Pițurcă. Cristina Ich 33 de ani partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă 37 de ani a publicat pe o rețea de socializare prima fotografie cu fiul lor Noah Pițurcă.

Deși cârcotașii susțin că frumosul chip al. Dansez pentru tine alături de un cunosc dansator italian. Cristina Ich a devenit cunoscută după ce a început să apară în clipurile lui Matei Dima BROmania iar de atunci internauții au început să încigă butonul de like al paginilor sale de socializare. Nu-mi ascund copilul pentru că este urât.

Nu cu mult timp în urmă a dezvăluit misterul și le-a satisfăcut curiozitatea fanelor sale. Cristina Ich și operațiile estetice Fotografie cu Cristina Ich de la 16 ani. Cristina Ich le-a transmis fanilor un mesaj sincer în care a vorbit despre ce se întâmplă cu ea în aceste momente din cauza complicațiilor de la naștere primului său copil. Cristina Ich a evitat să răspundă la întrebarea pe care a primit-o cel mai frecvent de când a intrat în showbiz-ul românesc.

Cristina Micu Ich locuieste de ani buni în România. Frumoasa vedetă din România consideră că gestul este unul de natură intimă iar unele mămici ar trebui să înceteze să se afişeze aşa pe rețelele sociale. Are buzele mele a precizat Cristina care la toamnă va aduce pe lume primul său copil. Cristina Ich a dezvăluit motivul pentru care nu s-ar vedea căsătorită.

Cristina Ich a publicat prima poză cu băiețelui ei. Și eu urăsc rochiile de mireasă și nu aș purta niciodată așa ceva. Acum e la a patra. După doar câteva ore de când Cristina Ich a publicat primele imagini cu Alex.

Iar cea mai mare bogăție a cuplului e fiul lor Noah. Christina Ich este însărcinată cu primul ei copil un fiu. Modelul a marcat acest moment special printr-o ședință foto realizată în colaborare cu revista Elle România. Cristina Ich a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu câteva săptămâni.

Iubita lui Pițurcă a. Cristina Ich a arătat pe una dintre rețelele de socializare inelul pe care l-a primit de la iubitul și a făcut marele anunț. Cristina Ich prima imagine cu băiețelul ei și al lui Alex Pițurcă. La una dintre imaginile publicate de tânără pe Instagram o urmăritoare a scris.

În imagini se vede foarte bine chipul micuțului Noah și foarte puțini s-au așteptat la acest gest din partea vedetei care l-a ascuns aproape jumătate de an. Cristina Ich și Alex Pițurcă arată fatanstic în rolul de părinți.

Cu cine are cristina ich copil
Cristina Ich A Dezvăluit Imagini Inedite Cu Fiul Ei Noah Alexandru Ce Mare și Frumos Este Băiețelul Vedetei Elle Ro

Cu cine are cristina ich copil
Cristina Ich Reacție Fără Precedent După Ce A Fost Inșelată De Alex Pițurcă Ce I A Făcut Moldoveanca Impact

Cu cine are cristina ich copil
Christina Ich A Publicat O Filmare Adorabilă Cu Băiețelul Ei Seamănă Noah Mai Mult Cu Vedeta Sau Cu Alexandru Pițurcă

Cu cine are cristina ich copil
Cați Ani Are De Fapt Cristina Ich și A Ascuns Mereu Varsta Impact

Cu cine are cristina ich copil
Exclusiv Cum Este Cristina Ich In Rolul De Mamă Noah Are Deja Un An De Ce

Cu cine are cristina ich copil
Ce Mare S A Făcut Baiețelul Cristinei Ich și A Lui Alex Pițurcă Imagini Rare Nepotul Lui Piți Click Mobile

Cu cine are cristina ich copil
Cum Arată Băiețelul Cristinei Ich și Al Lui Alex Pițurcă Imagini Cu Noah Foto Impact

Cu cine are cristina ich copil
Christina Ich A Publicat O Filmare Adorabilă Cu Băiețelul Ei Seamănă Noah Mai Mult Cu Vedeta Sau Cu Alexandru Pițurcă

Post a Comment for "Cu Cine Are Cristina Ich Copil"